További termékeink
Termék kategóriák

Fein magfúró gépek, mágnesállványos fúrógépek

Mágnesállványos fúrógépek - éljen a leggazdaságosabb fúrási eljárás adta előnyökkel!

A koronafúrás rendkívül gazdaságos eljárás: gyorsabb, halkabb és pontosabb, mint a csigafúró használata. Mivel nincs szükség előfúrásra és átszerszámozásra, a munkaidő kb. 40%-kal csökkenthető – akár a műhelyben, akár az építkezés helyszínén. A kiváló minőségű FEIN mágneses magfúrók (KBM) használhatóak keményfém magfúrókkal és sok alkalmazási területet lefednek, mint például a magfúrást, csigafúrást, menetfúrást, süllyesztést és dörzsárazást. A KBB sorozatú FEIN mágneses magfúrókat ezzel szemben kizárólag magfúrásra tervezték és gazdaságos munkavégzést eredményeznek. Ugyanez érvényes a FEIN koronafúrókra: A kiváló minőségű keményfém és a HSS, valamint az átgondolt vágógeometria gondoskodik a legjobb vágási teljesítményről és a leghoszszabb élettartamról. A FEIN KBH 25, a világ első kézzel vezetett kézi koronafúrós fúrórendszere egyesíti a nagy teljesítményű kézi fúrógépek és a keményfém betétes magfúrók előnyeit. Az új fúrási technológia és a speciális fejlesztésű keményfém koronafúrók rugalmas, kényelmes és gyors munkavégzést tesznek lehetővé. Legyen szó acél, rozsdamentes acél vagy alumínium magfúrásáról: Átfogó koronafúrási programunkkal minden alkalmazáshoz a megfelelő megoldással rendelkezünk. A FEIN mágnesállványos fúrórendszere forradalmasítja a munkáját!

Mobile:
Rugalmas, kézzel vezetett fém magfúrórendszer, a csigafúrásnál hatszor gyorsabb munkatempóval.

Economical:
Eco mágnesállványos fúrógépek alapfunkciókkal a magfúráshoz, élettartam és teljesítmény területén kompromisszumok nélkül.

Compact:
A Compact mágnesállványos fúrógép minimális méretével alkalmas a szűk és nehezen hozzáférhető helyeken végzett magfúrásokhoz.

Universal:
Nagy teljesítményű univerzális mágnesállványos fúrógép a legmagasabb minőségi igénnyel univerzális alkalmazáshoz.

Automatic:
Nagy teljesítményű, teljesen automata mágnesállványos fúrógép a legnagyobb hatékonysággal és legkisebb erőfeszítéssel végzett munkákhoz.
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

holzmetalbolt.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
Holzmann termékek
Termékajánló